Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Smink Tanácsadás. <3

Vörös ajakrúzs – Ehhez csupán önbizalomra van szükség, nem pedig tökéletes fogsorra. A klasszikus skarlátvörös elegáns, és az ajkakat teltebbnek, a fogakat pedig fehérebbnek mutatja. Először szájfényt használj, és amikor már tapasztaltabb vagy, áttérhetsz valami mattabbra és intenzívebbre.
Kék szemfesték – Miért ne felejtsük el a semleges színeket és újítsuk fel a színpalettánkat egy kis tengerszínű festékkel, vagy akár többel is? A kékre festett szemhéj tökéletesen illik a nyáron lebarnult arcbőrhöz – idén a pávakék árnyalatai a legtrendibbek, és majdnem mindenkinek jól is állnak.
Zöld korrektor – Lehet, hogy meglepetésként ér, ha tinikorodtól kezdve ugyanazt a bőrszínű korrektort használod, de egy profi sminkes táskájából soha nem hiányozhat a zöld korrektor, mivel semmi sem tudja ennél jobban eltüntetni a piros pattanásokat. Csak arra vigyázz, hogy ne használj belőle túl sokat.
Ajakkontúr – A '80-as évek jól kirajzolódó ajakkontúrral való megszállottsága évekre elűzte a szájkontúrt a sminkelésből. Most azonban itt az ideje, hogy visszatérjen, hiszen felbecsülhetetlen értéke van az ajkak alakjának a kijavításában és teltebbé tételében. Természetes árnyalatot válassz, és a kontúr inkább legyen erősen visszafogott, mint túlzásba vitt.
Sötét körömlakk – Ne csak a lábkörmeiden használj sötét árnyalatokat, ha a végzet asszonya szeretnél lenni, hanem a kezeiden is. Több munkádba fog kerülni, hiszen könnyebben meglátszik, ha pattogzani kezd a lakk, ezért érdemes hosszan tartó lakkot használni.
- Színes szempillaspirál – Hagyd a konzervatív feketét, és tedd csábítóbbá a pillantásodat! A színes szempillaspirált a legjobb önmagában vagy az alsó pillák alá festett hasonló árnyalatú festékkel együtt hordani.
Spriccelős alapozó – Szabadulj meg a vastag alapozórétegektől, és használd a legújabb technológiát! Mondj búcsút a zsíros ujjaknak, a koszos szivacsoknak és a csíkoknak az arcod szélén.
Olajat a bőrre – Ne hagyd, hogy a hagyományos hidratáló krémekhez való hűséged és az olajtól csillogó arc rémképe visszatartson az arcbőrre kifejlesztett olajoktól! Ezek az olajok könnyűek, mélyre beszívódnak, és még zsíros bőrre is lehet őket használni.
Ugyanaz a szín a szemen, az ajkon és az arcon – Ha egyféle terméket használsz, az ugyanolyan jól is kinézhet, mint több különböző szín, ráadásul kevesebbet kell majd pakolni a nyaralásra.
Búcsú a jól bevált illattól – Válj meg kis időre a kedvenc női parfümödtől, és próbálj ki mást is. A női illatok uniszex és férfi parfümökkel való keverése nem várt eredményeket hozhat, hiszen a férfiasabb illatjegyek (a cédrus, a vetiver, a tölgymoha és a szantálfa) ugyanolyan jól állnak a lányoknak is.